PET / CT

PET / CT

PET/CT este o metodă imagistică care combină două tipuri de scanare independente, PET (Tomografie cu Emisie Pozitronică) şi CT (Tomografie computerizată) procesând rezultatele într‐o singură imagine precisă care conţine informaţii detaliate şi asigurând un diagnostic rapid şi precis.

PET/CT este cea mai avansată şi mai fidelă tehnică de diagnosticare a cancerului din lume, la acest moment, având multiple avantaje atât pentru doctor cât şi pentru pacient.

Anadolu Medical Center este unul din puţinele centre de sănătate din Turcia care folosesc această tehnologie de ultimă generaţie.

Avantajele PET/CT:

  • Celulele canceroase sunt detectate timpuriu şi cu precizie
  • Pot fi determinate cu exactitate locaţiile tumorilor cu mărimi mici, cum ar fi cele de jumătate de cm
  • Este o metodă extrem de sensibilă pentru identificarea ţesutului canceros şi poate determina zona exactă unde trebuie iniţiată biopsia
  • În timpul tratamentului de cancer, poate determina atât starea tumorei cât şi zona în care se extinde ţesutul canceros în ţesutul sănătos afectat
  • Această tehnologie face posibil tratamentul prin radioterapie, care acţionează doar asupra ţesutului infectat, fără a altera ţesutul sănătos
  • Costurile tehnologiei PET/CT sunt acoperite de asigurările medicale

PET/CT elimină nevoia de teste de diagnosticare cu radiaţie excesivă

Spre deosebire de alte tehnologii, PET/CT elimină nevoia de teste de diagnosticare cu radiaţie excesivă. Imaginile obţinute prin această tehnologie inovativă sunt cruciale pentru diagnosticarea cancerului şi au un rol foarte important în alegerea tratamentului.

 

Doresc procedură PET/CT la ANADOLU

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions