Chirurgie Mamară

Chirurgie Mamară

Clinica de Chirurgie Mamară din cadrul Centrului Medical Anadolu joacă un rol foarte important în screeningul de cancer al femeilor. Printr-o vizită la clinică se evaluează riscul de cancer pentru toate pacientele, se fac examene clinice de sân şi se pregătesc programe individualizate de screening.

Pacientelor care au constatări anormale în timpul examinărilor sau în testele de imagistică li se pun diagnostice şi li se stabilesc opţiunile de tratament.

În cadrul departamentului, există colaborare între mai multe discipline, printre care radiologia, medicina nucleară, patologia, oncologia şi chirurgia plastică şi reconstructivă, prin care se implementează o abordare multidisciplinară în etapele de diagnosticare şi tratament. Această abordare multidisciplinară asigură ţinerea la curent a pacientelor şi facilitarea procesului printr-o îngrijire medicală adecvată, concomitent cu consolidarea relaţiei pacient – medic.

În afara pacientelor cu cancer de sân, chirurgii Anadolu cu specializare în chirurgie mamară trateazăşi pacientele cu tumori şi infecţii mamare benigne de sân şi cu dureri de sân, .

Toate diagnosticele se eliberează rapid, iar tratamentele sunt implementate imediat. Clinica de Chirurgie Mamară din cadrul Centrului Medical Anadolu asigură servicii de clasa mondială pentru toate problemele de sân şi contribuie la o viaţă mai sănătoasă şi mai lungă a femeilor.

 

Chirurgie mamară la ANADOLU

Second opinion

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions