Chirurgie Pediatrică

Chirurgie Pediatrică

Centrul Medical Anadolu oferă servicii de diagnoză şi tratament atât în regim ambulatoriu cât şi spitalizat pentru copiii ce suferă de afecţiuni cardiace congenitale sau contractate. Însă, tratamentul include şi pacienţi care fac tranziţia la viaţa adultă.

Continuitatea şi consistenţa terapiei complete este cheia spre obţinerea unor rezultate pozitive pe termen lung. Echipa noastră poate diagnostica afecţiuni cardiace ce pot fi întâmpinate imediat după naştere, prin transmitere de la mamă la făt.

Specialiştii pediatrici din cadrul departamentului au o vastă experienţă în cele mai complexe afecţiuni cardiace observate la nou-născuţi şi probleme de inimă ce apar, cel mai adesea, la copii.

Consilierea începe în timpul sarcinii. Procesul, care continuă până la naşterea copilului, implică pregătirea mamei, a tatălui şi a echipei chirurgicale pentru problemele ce pot să apară după naştere. Majoritatea operaţiilor pe cord deschis sunt conduse în primele câteva zile din viaţa copilului. Astfel, problemele ce pun în pericol viaţa pot fi remediate cât mai devreme posibil. Echipa noastră, care constă în chirurgi şi cardiologi, asigură tratamentul post-operator necesar, pentru orice tip de intervenţie pediatrică.

 

Chirurgie Pediatrică la ANADOLU

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions