Centrul de Transplant de Măduvă Osoasă

Centrul de Transplant de Măduvă Osoasă

Centrul de transplant de măduvă (celule stem) al Centrului Medical Anadolu cuprinde:

Clinica de Măduva Osoasă pentru Pacienţi Externi,  Clinica de Măduva Osoasă pentru Pacienţi Interni, Laborator pentru determinarea tipului de Antigen Leucocitar Uman, Laborator de hemafereză, Laborator de criptoconservare şi de procesare a celulelor stem.

Cancerul este diagnosticat la nivel molecular utilizând cirtometrie în flux şi PCR, asigurând observaţia îndeaproape pe eficacitatea tratamentului. Specialiştii studiază profilul de risc al pacientului şi dezvoltă un plan de tratament personalizat în mod specific pe individ.

Clinica de Măduva Osoasă (celule Stem) pentru Pacienţi Interni

Clinica de Măduva Osoasă (celule Stem) pentru Pacienţi Interni  posedă 22 paturi la două nivele. Există o secţiune specială la intrarea în camera fiecărui pacient creând o un spaţiu între cameră şi coridor. Întreg personalul BMU intră/iese în/din camera pacientului prin această zonă specială, care purifică individul de infecţii potenţiale importate. Acest sistem a minimizat semnificativ riscul de contact al pacientului cu astfel de infecţii.

Camerele noastre spaţioase au hepafiltre şi sunt proiectate să furnizeze pacientului confortul mental şi psihologic în timpul şederii sale. Hepafiltrele sunt de asemenea instalate în camerele pacienţilor dându-le astfel libertatea de a merge în afara camerei lor. În afară de sistemul muzical personal, cablu TV şi internet wireless, fiecare cameră a pacientului include şi un pat ortopedic special proiectat .

În prima cerere de transplant, pacienţii candidaţi sunt rugaţi să furnizeze toate rapoartele medicale, rezultatele de laborator, rapoartele de screening şi patologice. În stadiul următor, pacienţii vor fi rugaţi să furnizeze istoria detaliată a bolii, care este urmată de o examinare fizică avansată. Decizia pentru transplant este dată după ce specialiştii evaluează beneficiile rezultate în urma tratamentului.

 

Transplant de Măduvă Osoasă la ANADOLU

Second opinion

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions