Tratament Paliativ

Distribuie [social_share/]

Tratament Paliativ

Scopul programului de tratament paliativ urmat în Centrul Medical Anadolu este să ajute la menţinerea celui mai înalt nivel posibil de calitate a vieţii pentru fiecare pacient al departamentului de oncologie.

Tratamentul paliativ este asigurat ţinând seama de două intenţii majore. Prima este minimalizarea şi, dacă este posibil, eliminarea completă a durerii pacientului şi a oricăror altor simptome fizice sau psiho-sociale întâmpinate. A doua este să se asigure suport calificat şi moral intens către pacienţi şi familiile acestora.

Se cunoaşte faptul ca pacienţii de oncologie pot întâmpina diferite simptome şi probleme. Tratamentul paliativ împiedica aceste suferinţe, ajungând uneori chiar să elimine dureri dificile. Combinând acest fapt cu suportul personal apropiat, se oferă oportunitatea de îmbunătăţire a calităţii vieţii pacientului.

Ţinând cont de acest obiectiv important, întreg personalul care activează în cadrul departamentului de oncologie al Centrului Medical Anadolu dispune de studii specifice în tratamentul paliativ. În timpul desfăşurării planului creat de oncolog pentru fiecare pacient, echipa se implică şi în furnizarea celui mai potrivit tratament paliativ pentru nevoile personale ale fiecărui pacient. Cu aceste măsuri, scopul este să se asigure că decursul afecţiunii pacientului va fi cât mai uşor şi mai confortabil posibil.

 

Tratament paliativ pentru cancer la ANADOLU

        Contact  

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Cere gratuit a doua opinie medicală,
răspuns în 48 de ore.


Trimite Gratuit Formularul
Call Now Button

Copyright © 2020
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions