Tratament Paliativ

Tratament Paliativ

Scopul programului de tratament paliativ urmat în Centrul Medical Anadolu este să ajute la menţinerea celui mai înalt nivel posibil de calitate a vieţii pentru fiecare pacient al departamentului de oncologie.

Tratamentul paliativ este asigurat ţinând seama de două intenţii majore. Prima este minimalizarea şi, dacă este posibil, eliminarea completă a durerii pacientului şi a oricăror altor simptome fizice sau psiho-sociale întâmpinate. A doua este să se asigure suport calificat şi moral intens către pacienţi şi familiile acestora.

Se cunoaşte faptul ca pacienţii de oncologie pot întâmpina diferite simptome şi probleme. Tratamentul paliativ împiedica aceste suferinţe, ajungând uneori chiar să elimine dureri dificile. Combinând acest fapt cu suportul personal apropiat, se oferă oportunitatea de îmbunătăţire a calităţii vieţii pacientului.

Ţinând cont de acest obiectiv important, întreg personalul care activează în cadrul departamentului de oncologie al Centrului Medical Anadolu dispune de studii specifice în tratamentul paliativ. În timpul desfăşurării planului creat de oncolog pentru fiecare pacient, echipa se implică şi în furnizarea celui mai potrivit tratament paliativ pentru nevoile personale ale fiecărui pacient. Cu aceste măsuri, scopul este să se asigure că decursul afecţiunii pacientului va fi cât mai uşor şi mai confortabil posibil.

 

Tratament paliativ pentru cancer la ANADOLU

Departamentul Medici

 

Cazuri reale

Descoperă poveștile
altor pacienți
Video   Citește
 
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord cu transmiterea, prelucrarea si stocarea datelor mele personale de catre Anadolu Medical Center si a colaboratorilor sai, in vederea procesarii cererii mele.
Call Now Button

Copyright © 2024
Anadolu Sağlık Merkezi
Toate drepturile rezervate

Developed by Infinit Solutions